Легкість дотику до природи: бездоганна SieMatic PURE

Легкість дотику до природи: бездоганна SieMatic PURE

Витончена і досконала кухня SieMatic PURE — особливе втілення бездоганності. У ній ідеальний кожен сантиметр. Велика, але візуально легка кухонна система задає тон усьому інтер’єру й захоплює з першого погляду!

📍 Мінімалістичний дизайн

В PURE взагалі немає декоративних елементів — тільки стримані й елегантні поверхні та лінії. Вишуканість зовнішнього вигляду створює гармонійний тандем з високою функціональністю.

📍 Природні мотиви

Усі дверцята високих шаф та острова зроблені з добірного «димчастого дуба». Його яскрава вертикальна текстура й переливи світлого й темного кольорів додають особливого шарму всьому приміщенню.

📍 Увага до деталей

Кухня від SieMatic не допускає компромісів у якості — лише досконалі елементи: починаючи з великої стільниці й дверцят і закінчуючи внутрішніми кріпленнями. Робочі елементи ідеально інтегровані в загальний дизайн.

📍 Контраст матеріалів

Бокові панелі, зроблені з неіржавної сталі, гармонійно контрастують з дерев’яними фасадами. Металеві частини мінімальної товщини обрамляють кухонний острів.

📍 Відкриття дотиком

На бездоганних поверхнях SieMatic PURE немає жодного заглиблення чи ручки. Всі шухляди й двері відкриваються автоматично — від ледь відчутного дотику.