Кухня в порядке: системы SieMatic!

Кухня в порядке: системы SieMatic!

Ніколи ще процес створення чистоти на кухни не було таким захоплюючим, як з системами для організації кухонного простору від SieMatic!

Вони допомагають розкласти і розставити все в шафах, ящиках і на острівцях так, щоб було зручно готувати і мало красивий вигляд. Посуд, техніка та інше приладдя завжди будуть на своїх місцях.

У SieMatic є цілих три варіанти: алюмінієві кухонні аксесуари, дерев’яні та з ламінату. Зрозуміло, їх можна комбінувати! Наприклад, елементи з матового білого ламінату будуть гармонійним та в той же час функціональним доповненням до систем з алюмінію або дерева.

Ось цілий список рішень для організації кухонного простору:

– вставки для столових приборів

– порцелянові банки різних розмірів

– примачі для ножів

–  подрібнювач для спецій

– органайзери для дрібних і великих предметів.

Є навіть додаткові внутрішні ящики! Це вже цілий другий рівень для зберігання посуду і інших кухонних приладів! А для високих предметів є спеціальне відділення KingSize – ексклюзивне рішення SieMatic.

Всі порцелянові елементи захищені від ковзання за допомогою інновації Flock2Block. Завдяки флокованій нижній поверхні жоден предмет не зісковзне. Але переставити його дуже легко.

А з технологією GripDeck важкі каструлі і сковорідки не будуть ковзати по ящику кожен раз, коли його відкривають.

Cитеми для організації кухонного простору від SieMatic – це гнучкість і комфорт. У них передбачено навіть вбудоване USB-з’єднання!

Будь-яку систему можна зібрати з різних елементів самостійно – в залежності від дизайну кухні, а також типу, ширини, глибини і висоти висувних ящиків.