Єдність дизайну, легкості й комфорту в колекції Aston від Minotti

Єдність дизайну, легкості й комфорту в колекції Aston від Minotti

Що важливіше: комфорт чи вишуканий інтер’єр? Вам не треба шукати відповідь на це запитання, якщо ви обираєте колекцію Aston від Minotti. Дивани, крісла, підставки для ніг допоможуть створити атмосферу гостинності в будь-якому приміщенні.

Колекція елегантних італійських меблів — це ставка на стиль і комфорт одночасно. Витончені деталі й ідеально підібрані кольори створюють особливу атмосферу. Надійні технології виготовлення та високоякісні матеріали забезпечують стовідсоткову зручність.

Aston — це єдність стилю. У кожній лінії, у кожному елементі, у кожному сантиметрі покриття проявляється досконала робота майстрів Minotti. В колекції простежуються особливе ретро-натхнення. Яскрава кольорова гамма робить #Aston головним акцентом кімнати або офісного приміщення.

Aston — це вишукані конструкції. Диван вирізняється об’ємною спинкою, яка переходить у лінії підлокітників та плавно продовжується в алюмінієвій опорі ексклюзивного дизайну #Minotti_Studio. На ніжках передбачена захисна гума, що запобігає появі подряпин.

Aston — це гарантований комфорт. М’які частини з пінополіуретану різної щільності в поєднанні з гусячим пухом створюють надзвичайну зручність і затишок. Оббивка для м’яких елементів може бути з тканини або зі шкіри.